RESET - PAKKET ‘DE MINDFUCK VOORBIJ!’

 

IN 2 MAANDEN VAN KLACHT NAAR KRACHT!

 

Ben je op zoek naar hoe je die burn-out of depressie voorgoed achter je kunt laten, e/o hoe je je hooggevoeligheid als kracht kunt gaan ervaren en gebruiken? Als energetisch coach en ervaringsexpert begeleid ik je deze periode en ga je een geheel nieuwe manier van functioneren leren waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Is NU de tijd voor verandering?

Ervaring van Ariana Martinez

Access Coaching

“Al jaren ben ik op een zoektocht naar wat het betekent om ‘mezelf te zijn’. Ik heb altijd gevoeld dat het leven anders moest kunnen zijn dan hoe ik leefde, dat ik eigenlijk niet mijn ware zelf was, maar ik wist niet hoe, ik kon er niet bij. Ik heb vreselijk lang in de knoop gezeten met mezelf en zat vast in een negatief denkpatroon dat me ervan weerhield vol in het leven te springen.

Ik was niet op zoek naar een coach, maar kwam ‘toevallig’  op de website van Janna terecht. Dit voelde zo goed, dat ik besloot contact op te nemen.

Ik kan moeilijk onder woorden brengen wat de Skype-sessies met Janna voor mij betekent hebben. Er heeft zo’n grote omslag plaats gevonden, dat mijn leven compleet veranderd is. Janna leeft en werkt vanuit haar hart, en heeft me geleerd dichter bij mijn eigen hart te komen.

Sinds de sessies zit ik op een totaal nieuw spoor waarin ik ontdek dat het leven er is om mooie dingen te creëren, te voelen, te ervaren, in plaats van overgeleverd te zijn aan negatieve gedachten die door mijn hoofd raasden.

Door onze gesprekken en de oefeningen die ik meekreeg ben ik gaan ervaren dat ik mijn gedachten en emoties niet ben. Iets wat ik in theorie wist, maar nog niet voelde. Dit heeft een enorme impact op me gemaakt.

Ik geloof nu in het leven en in mezelf, ik hoef niet te blijven reageren vanuit oude pijn en oude patronen. Het is een weg met horten en stoten, maar door alle tools die ik van haar heb meegekregen, pik ik steeds de draad weer op om vervolgens mijn nieuwe pad verder te gaan. En inmiddels, een paar maanden later, voelt dit nieuwe pad als heel natuurlijk aan. Alsof ik thuis ben gekomen.

Janna’s openheid, warmte en liefdevolle benadering hebben me het vertrouwen gegeven dit proces aan te durven gaan en door te zetten.

Ik ben je eeuwig dankbaar, lieve Janna, dat ik jouw begeleiding heb mogen ontvangen!”