RESET - PAKKET ‘DE MINDFUCK VOORBIJ!’ - VAN KLACHT NAAR KRACHT!

 

HERKEN JE DIT?

 • je hebt (te)veel prikkels te verwerken op een dag
 • je voelt je vaak moe en leeggezogen
 • je hebt altijd het gevoel achter de feiten aan te hobbelen
 • je moet regelmatig even ‘opladen’
 • gedachten malen maar door je hoofd en het zijn vaak niet de gezelligste
 • onverklaarbare woede aanvallen - buiten proportie
 • je voelt je vaak ontevreden omdat het leven aan je voorbij gaat zonder dat je werkelijk eraan deelneemt - je voelt je geremd en tegen gehouden
 • je wilt eigenlijk heel andere dingen doen, dingen die écht je hart hebben maar je hebt geen idee hoe eraan te beginnen want er is zoveel wat je MOET van jezelf en van je omgeving
 • met andere woorden: je overleeft en daar is het dan ook wel mee gezegd

En zo zou bovenstaande opsomming best nog wat langer kunnen zijn maar de strekking is wel duidelijk.

Je staat mogelijk op een punt in je leven dat je vastgelopen bent en er weinig tot niets uit je handen komt van wat je werkelijk gelukkig maakt. Ik moet je zeggen, ik ben daar ook geweest. Vaak zelfs. Maar ik heb het tij weten te keren en heb een fijn leven weten op te bouwen. En dat is wat ik jou ook gun. Want er is zoveel meer mogelijk dan je nu voor mogelijk houdt! En met het vinden van die mogelijkheden voor jou, daar help ik je graag mee!

 

Petra cirkel

De sessies worden steeds teruggebracht naar het hier en nu en gekoppeld aan een gerichte activiteit(en), om vanaf het huidige punt verder te groeien. Het resultaat is dat ik niet eerst - persé - een stapje terug hoef te doen om vervolgens twee stapjes naar voren te maken. Het kan en mag ontstaan maar het is niet noodzakelijk voor het proces. Dus de aandacht is gericht op nu en verder. Dat geeft een open, vrij en bekrachtigend gevoel.

Petra Vellinga


RESETTEN?

Het RESET - PAKKET is er voor jou om weer thuis te komen bij je ware, authentieke zelf. Bij het zelf waar het vuur van verlangen brandt en waar oneindige mogelijkheden tot je beschikking staan. Om thuis te komen bij het zachte, het krachtige, het scheppende, daar waar het leven zich moeiteloos ontvouwt en er vanuit flow de mooiste dingen ontstaan.

 

KLINKT BOVENSTAANDE TE MOOI OM WAAR TE ZIJN?

Dan is dat het ook. Hoe dat komt? Omdat er allerlei stemmetjes te pas en te onpas door je hoofd heen razen en jou in angst houden. Klein houden. Op plekken houden waar je eigenlijk helemaal niet (meer) wilt zijn. Stemmetjes van het mentale zelf, het ego. En dat ego-systeem is gevormd tijdens je opvoeding, scholing, de maatschappij, je cultuur. Jouw ego zal jou misschien willen doen geloven dat niks in het leven vanzelf gaat en dat geploeter en stress nou eenmaal bij het leven hoort. Misschien wil jouw ego je wel doen geloven dat een fijn en vervullend leven niet voor jou is weggelegd omdat het vindt dat jij dat niet verdient? Dat jij dat niet waard bent? Het recht niet hebt op…? Vul maar in met welke gedachten en overtuigingen jouw hoofd zich vult. En zolang jij in de veronderstelling leeft dat jij die gedachten bent, dat het waarheid is wat ze te melden hebbenzet jij jouw ware zelf - jouw bewustzijn buiten spel.

 

DE MINDFUCK VOORBIJ!

Hoe zou het zijn als je weer de verbinding maakt met jouw bewustzijn? Met die oneindige en dynamische stroom energie, ruimte, weten, keuze en mogelijkheden die jij in wezen bent? Wat zou dat voor jou, je lichaam en je leven kunnen betekenen? Hoe oneindig veel meer gemak en nieuwe mogelijkheden zou je dat geven?

Jouw bewustzijn wéét en leidt je de weg. Je leven gaat van ´toevalligheden´ aan elkaar hangen. Met andere woorden, de dingen gaan je toe vallen en met een duur woord: je gaat synchronistisch leven. En dat is magisch!

 

WIL JE ALLERLEI ONWAARHEDEN OVER JEZELF EINDELIJK LOSLATEN EN EEN LEVEN CREËREN WAT ÉCHT BIJ JE PAST?

 

Dan neem ik jou gráág mee op reis om terug in contact te komen met die authentieke, natuurlijke jij. We gaan de saboteurs in jezelf ontmaskeren en ik deel mijn kennis en ervaring met je over de universele wet van aantrekking en hoe die altijd door je heen werkt. Want zolang je je daar niet van bewust bent is het lastig om werkelijke verandering in gang te zetten. Je gaat ontdekken dat jij altijd het middelpunt bent van jouw wereld, jouw werkelijkheid. Jij bent het centrum waaruit alles ontstaat en dus ben jij in staat om jouw realiteit te creëren zoals dat écht past bij JOU.

 

Brenda klein

Wat het me heeft opgeleverd is vooral veel bewustwording op het gebied van mijn manier van denken en de invloed die dat heeft op mijn leven en hoe ik dat kan veranderen.
Ik was enorm welkom, ik voelde me thuis en veilig. Daardoor waren de gesprekken ook meteen diep en doordringend. Het kostte geen moeite om die diepte in te gaan.

Brenda Staphorst


 

IS NU DE TIJD OM TE KIEZEN VOOR VERANDERING?

En dan dit: ONGEACHT wat anderen daarvan vinden. Ongeacht wat anderen (nog) besloten en geconcludeerd hebben over hoe het leven geleid (of geleden 😉 ) behoort te worden. En ongeacht welke oordelen ze er naar jou toe over hebben.

Misschien vind je dit spannend. En is dit precies wat je tegenhoudt om niet werkelijk te kiezen voor jezelf. En dat snap ik, het was voor mij zolang een reden om niet écht op te staan.

Maar wat als je een toolkit zou hebben om met gemak en zelfs plezier om te gaan met oordelen, weerstanden en kritiek? Zowel die van jezelf als van een ander? Wat als je dat instant zou kunnen veranderen? Voor mij persoonlijk maakte en maakt het alle verschil.
Zou je dan bereid zijn om alles wat er aan oordeel en kritiek voorbij komt te ontvangen? En ondertussen gewoon je eigen koers te blijven varen en een voorbeeld te zijn voor diegenen die wel zouden willen maar nog niet zover zijn?

 

WAT GAAT HET RESET - PAKKET JOU OPLEVEREN?

 • je hebt er weer zin in!!!
 • je hebt een bewuste keuze gemaakt (en blijft kiezen!!) voor een andere/nieuwe/verbeterde realiteit voor jezelf en neemt de actie die nodig is voor verandering
 • je hebt allerlei (on)bewuste saboteurs in kaart gekregen en weet nu hoe je de identificatie hiermee loslaat waardoor het steeds makkelijker voor je wordt om jouw pad van waarheid te volgen
 • je ervaart nu dat óók voor jou alles mogelijk is en je geloof, vertrouwen en plezier in jezelf, je lichaam en het leven hebben een flinke boost gekregen!
 • je geeft je leven nu vorm vanuit een positief en bekrachtigend gevoel en perspectief
 • de energetische behandelingen (Access BARS™, healing, bodyprocessen) en de coaching/empowering die je hebt ontvangen hebben ervoor gezorgd dat er van binnenuit ruimte is ontstaan zodat er verandering kon plaatsvinden
 • je hebt praktische en pragmatische tools gekregen die jou blijvend helpen op je pad van groei

 


coaching cirkel

Het was mooi en intens. Dank je wel voor je tijd, aandacht, energie, inzet, kennis, inzichten en heerlijke lunch. Het was een motiverende coaching en een bijzondere ervaring. Jullie gaven mij liefdevol, en soms met een noodzakelijke zet, inzicht in wie ik ben en mag zijn. Jullie hielpen mij een belangrijke stap te zetten. Bedankt dat je bent wie je bent en doet wat je doet. Het is voor mij heel waardevol.

Ingrid


KORT GEZEGD, WAT JIJ WIL IS:

 • grip krijgen op je gedachten, gevoelens en emoties
 • loslaten wat jou niet meer dient in je leven
 • een fijn, vervullend leven creëren voorbij de last van burn-out, depressie en hooggevoeligheid
 • tools krijgen om vanuit een geheel nieuw perspectief super krachtig, effectief en bovenal plezierig!! je nieuwe leven vorm te geven

 

BEN JIJ DIT?

Ben je klaar met drama, trauma, excuses en verhalen en voel je diep van binnen dat er iets anders mogelijk moet zijn voor jou, voor je leven, alleen weet je nog niet wat en hoe?

Beschik je over een moedig karakter, de wil om dingen te veranderen en buiten de lijntjes te kleuren en vind je het fijn om een tijdje iemand naast je te hebben die ervaren en ervaringsexpert is, goede energetische coaching skills bezit en mensen met goed resultaat begeleidt? Iemand die no-nonsense is, een onconventionele weg bewandelt, je bekrachtigt in wie je werkelijk bent, je bij de hand neemt en je hier en daar liefdevol een schop onder je kont geeft om de volgende stappen te zetten?

Ik vrees dat mijn RESET - PAKKET ‘De MINDFUCK Voorbij!’ dan heel geschikt is voor jou! 😉

 

ariana

Ik heb echt een compleet ander leven nu, innerlijk, maar ook de materiële wereld begint te veranderen. Ik ga richting mijn droom! Dat is zich allemaal aan het manifesteren. En ik geloof er nu heilig in, in een mooi leven. Zo een enorm verschil met voordat ik aan de sessies begon!!!

Ariana Martinez


BEN JE ECHT TOE AAN VERANDERING?

WIL JE IN KORTE TIJD VAN KLACHT NAAR KRACHT?

RESONEER JE MET WIE IK BEN?

 

Hoi Janna,

Dank je wel voor alles. Voelt als dat je mij hebt geholpen om mijn leven te redden. Het avontuur weer ontdekken. Hier is coaching Janna Bakkermijn recensie en ik wens jou heel veel moois toe en dat je nog heel veel mensen mag helpen zoals je mij hebt geholpen.

Dankzij Janna werd ik weer herinnert hoe het leven echt is. Ik ging van “als het leven zo moet dan weet ik het niet meer” tot volop genieten van het leven en plezier hebben. Met een hart van goud weet Janna op een hele leuke en warme wijze jou te ondersteunen om vrijer te leven, te genieten en plezier te hebben. Een echte aanrader voor iedereen die zijn ware zelf weer wil ontdekken.

Dikke knuffel, Martijn