06 1845 0851 info@jannabakker.com
Selecteer een pagina

Moe, onrustig, burn-out?

Wil jij meer rust in je hoofd,
ontspanning in je lijf en

ruimte in je leven?

Moe onrustig burn-out

Piekerend en tobbend ga je door het leven.  Je ervaart veel spanning in je hoofd en in je lijf waardoor je je moe en onrustig voelt. Het leven wat je leidt en de verharde prestatie maatschappij waarin we leven overweldigd je en geeft je een geprikkeld en opgejaagd gevoel.

Je bent gewend om veel ballen hoog te houden, en ondanks dat je dat goed kan gaat het ten koste van jezelf, en grenzen aangeven is al een tijd een gepasseerd station.

 moe onrustig burn-out janna bakkerDe rek is eruit

Ook de huidige ‘crisis’ waar we allemaal mee te maken hebben draagt niet bij aan een goed en rustig gevoel, en het maakt dat je je zorgen maakt over de toekomst, waardoor je moeite hebt om positief te blijven en de mooie dingen van het leven te blijven zien. Een burn-out ligt op de loer want je bent uitgeput. De rek is eruit.

Keerpunt

Het liefst zou je een jaar willen slapen maar je weet dat dat geen oplossing is. De staat waarin je nu verkeert vraagt om iets anders. Noem het een keerpunt en dat is spannend. Want het vraagt van je om bij jezelf naar binnen te gaan en aan te kijken wat er is en om van daaruit nieuwe keuzes te maken.

Meer rust in je hoofd, ontspanning in je lijf en
ruimte in je leven

Kun je het voorstellen? Meer rust in je hoofd, meer ontspanning in je lijf en meer ruimte in je leven. Van levensmoe naar levensvreugde! Helderheid hebben over wie je bent, wat je wil en wat je nodig hebt. In goede verbinding zijn met je innerlijke wereld en je laten leiden door je innerlijk kompas, je intuïtie, zodat je met meer gemak door deze roerige tijd heen kan laveren en tegelijk je leven vormgeven op een manier die écht bij je past.

Jouw energie stroomt weer

Kiezen voor jezelf geeft je een vrij, krachtig en vervullend gevoel. Jouw energie stroomt, je hebt gewonnen aan zelfvertrouwen en doordat jij kiest om jezelf op de eerste plaats te zetten merk je dat je er ook veel beter voor een ander kunt zijn.

 


Wil je het graag lichter en luchtiger?

Vanuit innerlijke kracht de juiste keuzes maken?

Met meer ontspanning en gemak door de huidige tijd heen laveren?

moe onrustig burn-out empowerment by janna bakkerEven voorstellen! 

Mijn naam is Janna Bakker. Enthousiast, onderzoekend en sensitief.
Met een grote liefde voor paarden.
Al sinds ik me kan herinneren geïnteresseerd in persoonlijke groei, bewustzijn en heling.

Met een eigen-wijs en tikkeltje rebels karakter bestier ik het leven.
‘Zelf doen en ervaren’ is mij van kinds af aan op het lijf geschreven.
Niet altijd gemakkelijk, wel het meest bevredigend.

Verslaving, burn-out, depressie 

Door die onderzoekende aard wist ik los te komen van thema’s die in mijn leven speelden als verslaving, burn-out en depressie. Niet door symptoombestrijding van buitenaf maar door mijn binnenwereld binnenstebuiten te keren, mijn kwetsuren te helen en een leven te creëren dat past bij wie ik werkelijk ben.

Een sterk lichaam, heldere geest en plezier in het leven! 

Mijn zoek- en vindtocht van de afgelopen 20 jaar heeft me een gezond en sterk lichaam, een heldere geest en plezier in het leven gegeven.
En ik zou graag zien dat óók jij jouw innerlijke rebel omarmt om voorbij de gebaande paden te treden om je eigen unieke pad te vinden. Als dat is waar jij voor voelt, dan ben je bij mij aan het juiste adres! 🙂

Begeleiding

Mijn begeleiding bestaat uit systemisch coachen met paarden, coaching aan de keukentafel/via Skype/online en energetisch lichaamswerk.

Ervaringen van klanten

Paard Uma was een prachtige energiespiegel op het moment dat ze letterlijk tussen mij en Janna in ging staan. En Janna? Eigenlijk geen woorden voor.. je voelt dat ze observeert en dat ze wil zien waar je op zijn fijnst bent.

Ze ziet alles.. dat is duidelijk voelbaar alleen ze laat het stromen zoals het stromen mag.

De juiste vragen op het juiste moment 

Ze stelde de juiste vragen, op het juiste moment en zag ook als ik in mijn verstand vloog en haalde me terug met een mooie observatie waardoor ik weer kon stromen.

Ook leerde ze me te zien en te horen, werd er wat af gebriest haha, waar Uma en Ko op reageerden.

…met de gave om jou écht te kunnen zien..

Janna is voor mij een pure ziel…met de gave om jou écht te kunnen zien. Wonderlijk. Ja dat was het en ik voel me gezegend en dankbaar. Heb er sinds die zondag geen woorden aan kunnen geven, want het stroomt nóg door..

Het was mooi, compleet, verhelderend en zelfs reinigend

Ik raad je Janna van harte aan als je ook graag een keer een paardencoach sessie wil. Het was mooi, het was compleet, het was verhelderend en zelfs reinigend.

Ellen Koppelaar

Al jaren ben ik op een zoektocht naar wat het betekent om ‘mezelf te zijn’. Heb altijd gevoeld dat het leven anders moest kunnen zijn dan hoe ik leefde, dat ik eigenlijk niet mijn ware zelf was, maar ik wist niet hoe, ik kon er niet bij.

Zat vast in een negatief denkpatroon

Ik heb vreselijk lang in de knoop gezeten met mezelf en zat vast in een negatief denkpatroon dat me ervan weerhield vol in het leven te springen.

Op zoek naar een coach was ik niet, maar ik kwam ‘toevallig’  op de website van Janna terecht en dit voelde zo goed, dat ik besloot contact op te nemen.

Ik kan moeilijk onder woorden brengen wat de Skype-sessies met Janna voor mij betekent hebben. Er heeft zo’n grote omslag plaats gevonden, dat mijn leven compleet veranderd is. Janna leeft en werkt vanuit haar hart, en heeft me geleerd dichter bij mijn eigen hart te komen.

Ik ontdek dat het leven er is om mooie dingen te creëren, te voelen, te ervaren

Sinds de sessies zit ik op een totaal nieuw spoor waarin ik ontdek dat het leven er is om mooie dingen te creëren, te voelen, te ervaren, in plaats van overgeleverd te zijn aan negatieve gedachten die door mijn hoofd raasden.

Door onze gesprekken en de oefeningen die ik meekreeg ben ik gaan ervaren dat ik mijn gedachten en emoties niet ben. Iets wat ik in theorie wist, maar nog niet voelde. Dit heeft een enorme impact op me gemaakt.

Alsof ik thuis ben gekomen

Inmiddels, een paar maanden later, voelt mijn nieuwe spoor als heel natuurlijk aan. Alsof ik thuis ben gekomen.

Janna’s openheid, warmte en liefdevolle benadering hebben me het vertrouwen gegeven dit proces aan te durven gaan en door te zetten.

Ik ben je eeuwig dankbaar, lieve Janna, dat ik jouw begeleiding heb mogen ontvangen!

Ariana Martinez

Heb je een vraag? 

Stel deze dan via het contactformulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

10 + 4 =