06 1845 0851 info@jannabakker.com

Ben je op zoek naar een energetisch coach, paardencoach of teamcoach?

Scroll naar beneden voor meer info

 

Herken jij je hierin?

  • Voel je je overweldigd en opgejaagd in deze maatschappij ?
  • Ben je moe, gestresst en vecht je tegen een burn-out?
  • Sta je op een keerpunt in je leven?
  • Begin je de leugens en decepties van deze realiteit te doorzien en kun je wel wat authentieke support en tools gebruiken om uit deze ‘gevangenis’ te ontsnappen?

Wil je hier naartoe?

  • Jij bepaalt; jouw tijd en jouw tempo!
  • Je voelt je energiek, vrij en geïnspireerd!
  • Je weet nu welke afslag je wilt nemen en gaat ervoor!
  • Wat er ook gaande is in de wereld, jij weet en ervaart dat het de bedoeling is dat je jouw eigen realiteit creëert, het is je geboorterecht en dat doe je met veel plezier en levenslust!

Energetisch coach 

Even voorstellen: mijn naam is Janna Bakker (1975). Als energetisch coach begeleid ik mensen bij het (her)vinden van de eigen kracht en potentie. Dit doe ik door middel van coaching, energetische sessies Access Bars, Bodywork en (team)coachen met paarden. Ik draag graag bij om in deze veranderende, dynamische tijd mensen te empoweren de zwaarte van leven van zich af te schudden en vanuit innerlijke kracht en een heldere geest een vervullend leven te leiden.

 

Is het NU óók jouw tijd?
Wil je eens kennismaken, klik hier!

Ik heb Janna leren kennen als een zeer authentieke vrouw. Janna coacht vanuit een eigen visie op het leven en vanuit een eigen visie op coaching. Deze visie is niet theoretisch maar komt met name voort uit haar levenservaring. Doordat ze een sterke verbinding heeft met haar eigen kracht en warmte is ze in staat om oprecht de verbinding aan te gaan met de coachee. Janna ervaar ik daardoor als een coach die oprecht betrokken is, die de ander durft te raken vanuit een groot hart.  Ze slaagt er hierdoor in om mensen bij hun eigen gevoelens, emoties en inzichten te brengen op een wijze die als zacht en warm te beschrijven is. Ze weet een veilige en vertrouwde omgeving te creëren tijdens de coachsessies. Paarden maken een belangrijk deel uit van haar leven. Door haar liefde voor het paard en de sterke verbinding met haarzelf weet ze ‘in verbinding’ te treden met het paard en de signalen van het paard tijdens een sessie effectief in te zetten. Dat alles maakt de driehoek van coachee, coach en paard zeer krachtig en functioneel vanuit coachingsperspectief. Ik kan niet anders dan Janna van harte aanbevelen”.

Jan Gronouwe Eigenaar Dos Pisos, bureau voor verander- en interim-managment, leiderschap en (equine assisted) coaching