06 1845 0851 info@jannabakker.com

Herken jij je hierin?

  • Je voelt je overweldigd en opgejaagd in deze maatschappij
  • Je bent moe, gestresst en vecht tegen een burn-out
  • Je staat op een keerpunt in je leven
  • Je begint de leugens en decepties van deze realiteit te doorzien en je kunt wel wat authentieke support en tools gebruiken om uit deze ‘gevangenis’ te ontsnappen

Wil je hier naartoe?

  • Jij bepaalt; jouw tijd en jouw tempo!
  • Je voelt je energiek, vrij en geïnspireerd!
  • Je weet nu welke afslag je wilt nemen en gaat ervoor!
  • Wat er ook gaande is in de wereld, jij weet en ervaart dat het de bedoeling is dat je jouw eigen realiteit creëert, het is je geboorterecht en dat doe je met veel plezier en levenslust!

Paardencoach / energetisch coach 

Hoi! Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen. Mijn naam is Janna Bakker en graag maak ik met jou een reis. Een innerlijke reis.
Om je te helpen los te komen van allerlei patronen en overtuigingen die jou niet (meer) dienen en je te bekrachtigen in je ware zelf, zodat je het leven kunt gaan leiden waarvoor je hier gekomen bent. Van overleven naar waarachtig leven.

Mijn begeleiding bestaat uit (systemisch) coachen met paarden, coachgesprekken (bij mij aan de keukentafel/via Skype/online) en energetisch lichaamswerk. Ik bied een coachtraject van 3 maanden aan. Dit is een combinatie van alle disciplines waarmee ik werk. Daarnaast kun je bij mij losse sessies Access Bars en paardencoaching boeken.

Wil je kennismaken, klik hier!

Ik heb Janna leren kennen als een zeer authentieke vrouw. Janna coacht vanuit een eigen visie op het leven en vanuit een eigen visie op coaching. Deze visie is niet theoretisch maar komt met name voort uit haar levenservaring. Doordat ze een sterke verbinding heeft met haar eigen kracht en warmte is ze in staat om oprecht de verbinding aan te gaan met de coachee. Janna ervaar ik daardoor als een coach die oprecht betrokken is, die de ander durft te raken vanuit een groot hart.  Ze slaagt er hierdoor in om mensen bij hun eigen gevoelens, emoties en inzichten te brengen op een wijze die als zacht en warm te beschrijven is. Ze weet een veilige en vertrouwde omgeving te creëren tijdens de coachsessies. Paarden maken een belangrijk deel uit van haar leven. Door haar liefde voor het paard en de sterke verbinding met haarzelf weet ze ‘in verbinding’ te treden met het paard en de signalen van het paard tijdens een sessie effectief in te zetten. Dat alles maakt de driehoek van coachee, coach en paard zeer krachtig en functioneel vanuit coachingsperspectief. Ik kan niet anders dan Janna van harte aanbevelen”.

Jan Gronouwe Eigenaar Dos Pisos, bureau voor verander- en interim-managment, leiderschap en (equine assisted) coaching