Selecteer een pagina

‘Herkauwen op je verleden is als een langspeelplaat op repeat zetten, je creëert alleen maar meer van hetzelfde’
- Empowerment by Janna

 

Zeg eens eerlijk…

Leef jij jouw leven op jouw voorwaarden?
Leef jij op een manier die past bij wie jij ten diepste bent?
Doe jij de dingen die je hart hebben?
Leef jij vanuit de vreugde en liefde die je in essentie bent?

Als je op mijn site terecht bent gekomen is de kans aannemelijk dat je bovenstaande vragen niet met een volmondig ja kunt beantwoorden.
Mogelijk ben je op zoek naar hulp of begeleiding om het tij van je leven te keren.
Om een manier te vinden om de minder plezierige gebeurtenissen in je leven een plek te geven, los te laten en dan - eindelijk! - in volle vaart vooruit.

 

Waarschijnlijk herken je jezelf wel in onderstaande..

Jouw gedachten, gevoelens en emoties hangen vaak ergens in het verleden.
Vervelende of ronduit nare gebeurtenissen die je hebt meegemaakt in je leven en die moeilijk te verteren zijn blijven je achtervolgen en je leven domineren.
Het maakt dat je jouw verleden continue aan het herkauwen bent.
Je hebt al van alles gedaan, je hebt je een slag in de rondte ge(thera)peuterd en het heeft je helaas tot op heden niet de verandering opgeleverd die je graag had gezien.
Je zit in een loop van belemmerende en blokkerende gedachten, gevoelens en emoties en je hebt waarschijnlijk wel gemerkt dat het verdomde lastig is om daar uit te komen.

Ik hoor het (helaas) nog zoveel mensen doen.
Het herhaaldelijk afspelen van die langspeelplaat.
En er zijn er, die draaien hem het liefst op volle toeren 😉
Dit gebeurt onbewust natuurlijk.
Maar vergis je niet welke impact het heeft als je dit blijft doen.
Je blijft je leven creëren op manieren die je min of meer hetzelfde brengen.
En alle energie die je stopt in herkauwen heb je niet voor iets anders, dat is nou eenmaal een natuurwet.

 

Mijn tip, even heel kort door de bocht?

Stop met herkauwen en ga heel bewust je leven creëren!
Begin jezelf een nieuw levensverhaal te vertellen en ga het leven.

En dan hoor ik je denken; ‘Ja, maar…’
En geloof me, die ‘Ja, maar’ is HET excuus om er niet aan te beginnen.
Er is namelijk altijd een reden, argument of standpunt te bedenken waarom alles bij het oude en ‘veilige’ (hoe oncomfortabel ook) moet blijven.

Maar weet je, iedere verandering - hoe klein ook - start met het maken van een keuze.
En je zult merken, wanneer je werkelijk kiest voor iets anders, je de energie in beweging zet voor een leven op jouw voorwaarden.

Denk jij nu; ‘Ik weet dat er iets anders mogelijk moet zijn voor mij en mijn leven, maar ik heb geen idee waar en hoe te beginnen?
Dan kom ik graag met je in contact.
Ik weet het namelijk wel 🙂

 

Ik stel me graag aan je voor.

Mijn naam is Janna Bakker (1975).
Als nieuwetijdscoach, energetisch veranderaar en ervaringsexpert is het mijn werk jou te helpen alle oordelen, besluiten en conclusies die je hebt over je verleden, jezelf, je lichaam en je leven te veranderen.

Dit doe ik niet door oeverloos met je te praten maar door heel effectief alle belemmerende en saboterende energie die ligt op gedachten, gevoelens en emoties te neutraliseren. We halen alle zogenaamde ruis van de lijn.

Ik kan je zeggen, dit geeft jou hernieuwde energie en levenslust, het maakt dat je nieuwe perspectieven en mogelijkheden gaat omarmen.
Je verleden blijft geen weerslag houden op het heden en de toekomst.
Je gaat je leven vormgeven op manieren die werkelijk bij je passen.
Je creëert je leven op jouw voorwaarden.

 

 

Ben je toe aan verandering en vernieuwing?
Durf je buiten de lijntjes te kleuren en jouw eigen palet samen te stellen?

Je kunt op verschillende manieren bij me terecht, hieronder vind je mijn Empowerment by Janna aanbod

 

RESET YOURSELF - 1 DAAGSE

RESET YOURSELF - 6 WEEKSE

RESET YOURSELF - 4 MAANDEN

ACCESS BARS™ CLASS

Ervaring van Ariana Martinez

Access Coaching

“Al jaren ben ik op een zoektocht naar wat het betekent om ‘mezelf te zijn’. Ik heb altijd gevoeld dat het leven anders moest kunnen zijn dan hoe ik leefde, dat ik eigenlijk niet mijn ware zelf was, maar ik wist niet hoe, ik kon er niet bij. Ik heb vreselijk lang in de knoop gezeten met mezelf en zat vast in een negatief denkpatroon dat me ervan weerhield vol in het leven te springen.

Ik was niet op zoek naar een coach, maar kwam ‘toevallig’  op de website van Janna terecht. Dit voelde zo goed, dat ik besloot contact op te nemen.

Ik kan moeilijk onder woorden brengen wat de Skype-sessies met Janna voor mij betekent hebben. Er heeft zo’n grote omslag plaats gevonden, dat mijn leven compleet veranderd is. Janna leeft en werkt vanuit haar hart, en heeft me geleerd dichter bij mijn eigen hart te komen.

Sinds de sessies zit ik op een totaal nieuw spoor waarin ik ontdek dat het leven er is om mooie dingen te creëren, te voelen, te ervaren, in plaats van overgeleverd te zijn aan negatieve gedachten die door mijn hoofd raasden.

Door onze gesprekken en de oefeningen die ik meekreeg ben ik gaan ervaren dat ik mijn gedachten en emoties niet ben. Iets wat ik in theorie wist, maar nog niet voelde. Dit heeft een enorme impact op me gemaakt.

Ik geloof nu in het leven en in mezelf, ik hoef niet te blijven reageren vanuit oude pijn en oude patronen. Het is een weg met horten en stoten, maar door alle tools die ik van haar heb meegekregen, pik ik steeds de draad weer op om vervolgens mijn nieuwe pad verder te gaan. En inmiddels, een paar maanden later, voelt dit nieuwe pad als heel natuurlijk aan. Alsof ik thuis ben gekomen.

Janna’s openheid, warmte en liefdevolle benadering hebben me het vertrouwen gegeven dit proces aan te durven gaan en door te zetten.

Ik ben je eeuwig dankbaar, lieve Janna, dat ik jouw begeleiding heb mogen ontvangen!”