06 1845 0851 info@jannabakker.com
  

Wil je diep ontspannen en meer rust en ruimte in je hoofd, lichaam en leven ervaren?

 

Wat is Access Bars?

Access Bars is een energetische tool/techniek die je in staat stelt diep te ontspannen en ruimte in je hoofd, lichaam en leven te creëren.

De Bars zijn energiebanen in en op het hoofd. Door een lichte aanraking van 32 punten haalt het de elektrische lading (spanning) af van gedachten, emoties en overtuigingen. Het maakt je lichter en vrijer waardoor je leven vanuit meer ontspanning en gemak geleefd kan worden. Beperkende overtuigingen, patronen en gedragingen geven (onbewust) spanning, stress, ongenoegen en maken ziek.

tekening bars

Vertragende hersengolven

Tijdens een Bars behandeling vertragen de hersengolven van ons normale, wakkere en alerte bewustzijn - de bêta bewustzijnsstaat - via het alpha en thèta bewustzijn naar de delta bewustzijnsstaat, de staat net voor de slaapfase. In deze staat verkrijg je toegang tot alle gedragspatronen, overtuigingen, overwegingen en standpunten vanuit de kindertijd t/m vorige levens en is verandering mogelijk. Door het regelmatig laten lopen van de Bars reset je jezelf als het ware en hoeft het verleden geen weerslag meer te hebben op het heden en de toekomst. Het maakt de weg vrij om het leven te creëren zoals je dat wenst.
   

Hoe gaat het in zijn werk?  

Tijdens een Bars behandeling lig je gekleed op een behandeltafel of stoel. De verschillende Bars punten worden licht aangeraakt, zo wordt overtollige spanning ontladen. Een sessie duurt gemiddeld een uur maar kan uitlopen tot 90 minuten.
  

Een greep uit wat klanten ervaren na een sessie:  

 • ‘De mist in mijn hoofd is opgetrokken’
 • ‘Ik voel me minder depressief en piekerig’
 • ‘Ik heb weer overzicht’
 • ‘Ik voel me krachtig en rustig’
 • ‘Ik voel me ontspannen in hoofd en lichaam’
 • ‘De maalstroom aan gedachten is tot rust gekomen’
 • ‘Alsof alles me gemakkelijker afgaat’
 • ‘De stress is uit mijn leven’
 • ‘Ik ben een plezieriger mens geworden om mee om te gaan en ik heb zoveel meer plezier in mijn leven!’
 • ‘Ik voel me ruim van binnen, voel dat ik weer keuze heb; ik kan weer verder’
 • ‘Ik luister nu naar mijn lichaam en handel ernaar, de tijd van negeren is voorbij’
 • ‘Ik kan in het winkelcentrum lopen zonder geprikkeld te raken en last te hebben van alles en iedereen, wat een heerlijkheid!’
 • ‘Na de sessies geen opvlieger meer gehad!’
   

Investering

 € 85,-  voor een sessie tot maximaal 1,5 uur.
Bij het boeken van meerdere sessies verreken ik een korting op de totaalprijs.  

 

Hieronder een aantal reviews van mensen die bij mij een Acces Bars Class hebben gevolgd.
Momenteel geef ik de class niet maar je kunt bij mij wel terecht voor sessies.

 

Jacq cirkel

Wat ik nu na drie behandelingen ervaar is dat er meer ruimte in mijn hoofd is en mijn gedachten rustiger zijn, ze overheersen niet meer zo. Ook merk ik dat ik meer en meer bij mezelf kan blijven en voor mezelf kan kiezen. Meer ga leven vanuit mijn hart.

In het algemeen loopt alles beter, makkelijker en heb ik meer energie en zin om dingen te doen. De flow is terug, geweldig is het!

Ik ben erg enthousiast over de Access Bars en heel benieuwd wat het me nog meer gaat brengen!

Jacqueline

Acces Bars leren van Janna, tussen de paarden….Het was een dag die ik nooit ga vergeten en iedereen gun. 
Op de eerste plaatst door de liefdevolle en kundige begeleiding van Janna

De warme en leerzame aanwezigheid/rol van de paarden (en kleine pup) èn de prachtige locatie maakte dat werkelijk àlle zintuigen gestreeld werden. Aan het eind van de dag voelde ik me licht, vrij en vol ruimte. En nog steeds ervaar ik de dagen met een zachte glimlach. Òp naar vaker, breder, en de ander.
Dank…

Yuri Buvelot

Wat een mooie ervaring de Access Bars class, zaterdag 7 oktober ’17. Lieve Janna ik vond je uitleg over access en de 32 punten erg goed en duidelijk. Je begeleiding die dag helemaal to-the-point, goed ingespeeld om de vragen die leefden en die ontwikkelingen die zich voor deden. En wat een prachtige verrijking om het met paarden te doen. Dankjewel!

Enny Wijn

Ik heb genoten van Janna en haar energie en ruimte tijdens de Bars Class met paard(en).!
De manier waarop Janna met de energie meebeweegt en alles heeft laten ontstaan op het perfecte moment en de perfecte wijze, voor onze groep deze dag, voelde erg fijn!
Tegelijkertijd was er veel aandacht voor het echt goed in de vingers krijgen van de grepen en heeft het paard de ruimte gekregen om haar bijdrage te kunnen leveren.
Ik kom zeker in de toekomst nog een keer een Class bij Janna volgen! ♡


       Louise De Lange 
                            

Ik heb de Access Bars™ training bij Janna gevolgd, het was een hele bijzondere dag en ik kijk er op terug vol dankbaarheid. Janna straalt veel warmte en veiligheid uit. Bedankt voor je gastvrijheid, kennis, luisterend oor en certificaat. Mijn omgeving en ik zijn er erg blij mee.

Marije Van Kaam - Hulscher

mem cirkelHet is een groot cadeau wanneer je als moeder bij je dochter in de klas mag zitten. Het gebeurde mij gisteren, toen ik, samen met een nichtje les kreeg van Janna in het geven van een Bars™ behandeling. 

Naast dat wij een heel gezellige en interessante dag hadden, was het voor mij mooi om te ervaren hoe rustig, warm en natuurlijk mijn dochter deze dag begeleidde. Het voelde vertrouwd en veilig.

Het is voor mij een prachtige stap in mijn ont-wikkelingsproces naar nog meer bewustwording. 
Dankjewel lieverd!

Mem

Jouw keuze creëert jouw realiteit.

Wat kies jij?