06 1845 0851 info@jannabakker.com
Selecteer een pagina
 

 

Ervaringen van coachees

 

“Uma is een mooie grote dame… met een rustig, observerend karakter.. Janna zette me intuïtief ergens neer.. en vanaf dat punt ging het stromen. Alle details weet ik niet meer… ik wilde op een gegeven moment in een hoek staan waar ik de ruimte en vrijheid van de weilanden achter me voelde staan.. Uma liet zien dat ik me opzij liet duwen en dat ik me mocht laten gaan in al mijn emoties en dat ik al vrij BEN. Zij ging haar gangetje en dat benijdde ik in haar.. ze was een prachtige energiespiegel op het moment dat ze letterlijk tussen mij en Janna in ging staan. En Janna? Eigenlijk geen woorden voor.. je voelt dat ze observeert, dat ze wil zien waar je op zijn fijnst bent. Ze ziet alles.. dat is duidelijk voelbaar alleen ze laat het stromen zoals het stromen mag. Ze stelde de juiste vragen, op het juiste moment. Zag ook als ik in mijn verstand vloog en haalde me terug met een mooie observatie waardoor ik weer kon stromen. Ook leerde ze me te zien en te horen, werd er wat af gebriest haha, waar Uma en Ko op reageerden. Janna is voor mij een pure ziel…met de gave om jou echt te kunnen zien. Wonderlijk. Ja dat was het en ik voel me gezegend en dankbaar. Ik heb er sinds die zondag geen woorden aan kunnen geven, het stroomt nóg door.. Mijn osteopaat vond het ook hartstikke interessant. Ik raad je Janna van harte aan als je ook graag een keer een paardencoach sessie wil. Het was mooi, het was compleet, het was verhelderend en zelfs reinigend”. 

Liefs, Ellen  

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Petra cirkel“De sessies worden steeds teruggebracht naar het hier en nu en gekoppeld aan een gerichte activiteit(en), om vanaf het huidige punt verder te groeien. Het resultaat is dat ik niet eerst - persé - een stapje terug hoef te doen om vervolgens twee stapjes naar voren te maken. Het kan en mag ontstaan maar het is niet noodzakelijk voor het proces. Dus de aandacht is gericht op nu en verder. Dat geeft een open, vrij en bekrachtigend gevoel”. 

Petra 

___________________________________________________________________________________________________________________________ 

“Je laten coachen door je zus. Misschien moeten veel mensen hier niet aan denken maar ik dus wel. Janna helpt mij om te vertrouwen op mijn ‘gewaarzijn’: mijn gevoel, intuïtie, mijn weten. Daarnaast zet ze me op scherp als ik in belemmerende gedachten dreig te verdwalen. No nonsense, weet waar ze ‘t over heeft, zeer scherp én met de nodige humor. Een aanpak die werkt voor mij. De afgelopen periode heeft Janna mij geprikkeld om nog meer te gaan staan voor wat ík wil en wat bij mij past. Een paar maanden geleden had ik niet kunnen bedenken dat ik nu op dit punt zou staan. Janna, een grote dankjewel”.

Saakje Bakker
___________________________________________________________________________________________________________________________
 

“Ik ben bij Janna terecht gekomen omdat ik een blokkade ervaarde bij het spreken voor grote groepen. Ik wilde graag beter leren communiceren. Tijdens de sessies kwam er best wel wat oud zeer omhoog en merkte ik dat, na mijn burn-out van een aantal jaren geleden, er toch nog de bekende valkuilen op de loer lagen.

De behandelingen en opdrachten die ik van Janna kreeg hebben ervoor gezorgd dat ik goed in mijn vel ben komen te zitten en heb ik een aantal voor mij grote veranderingen kunnen doorvoeren in mijn leven. Én leuke bijkomstigheid, ik heb geen last van opvliegers meer!
Ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat een groot deel daarvan tussen de oren zit.

Wat ik heel prettig aan het traject vond is dat Janna dag en nacht voor me klaar stond en dat we naast live ook makkelijk contact hadden via de mail, What’sApp en videobellen. Zij heeft mij ontzettend geholpen en ondersteund om oude patronen los te laten en ze heeft me geleerd op een andere manier te kijken, te denken en te handelen waar ik veel baat bij heb”.

Nancy Kooij

________________________________________________________________________________________________________________________

“Hoi Janaccess coaching Janna Bakkerna,

Dank je wel voor alles. Voelt als dat je mij hebt geholpen om mijn leven te redden. Het avontuur weer ontdekken. Hier is mijn recensie en ik wens jou heel veel moois toe en dat je nog heel veel mensen mag helpen zoals je mij hebt geholpen.

Dankzij Janna werd ik weer herinnert hoe het leven echt is. Ik ging van “als het leven zo moet dan weet ik het niet meer” tot volop genieten van het leven en plezier hebben. Met een hart van goud weet Janna op een hele leuke en warme wijze jou te ondersteunen om vrijer te leven, te genieten en plezier te hebben. Een echte aanrader voor iedereen die zijn ware zelf weer wil ontdekken”.

Dikke knuffel, Martijn


ariana

“Al jaren ben ik op een zoektocht naar wat het betekent om ‘mezelf te zijn’. Ik heb altijd gevoeld dat het leven anders moest kunnen zijn dan hoe ik leefde, dat ik eigenlijk niet mijn ware zelf was, maar ik wist niet hoe, ik kon er niet bij. Ik heb vreselijk lang in de knoop gezeten met mezelf en zat vast in een negatief denkpatroon dat me ervan weerhield vol in het leven te springen. 

Ik was niet op zoek naar een coach, maar kwam ‘toevallig’  op de website van Janna terecht. Dit voelde zo goed, dat ik besloot contact op te nemen.

Ik kan moeilijk onder woorden brengen wat de Skype-sessies met Janna voor mij betekent hebben. Er heeft zo’n grote omslag plaats gevonden, dat mijn leven compleet veranderd is. Janna leeft en werkt vanuit haar hart, en heeft me geleerd dichter bij mijn eigen hart te komen.

Sinds de sessies zit ik op een totaal nieuw spoor waarin ik ontdek dat het leven er is om mooie dingen te creëren, te voelen, te ervaren, in plaats van overgeleverd te zijn aan negatieve gedachten die door mijn hoofd raasden.

 Door onze gesprekken en de oefeningen die ik meekreeg ben ik gaan ervaren dat ik mijn gedachten en emoties niet ben. Iets wat ik in theorie wist, maar nog niet voelde. Dit heeft een enorme impact op me gemaakt.

Ik geloof nu in het leven en in mezelf, ik hoef niet te blijven reageren vanuit oude pijn en oude patronen. Het is een weg met horten en stoten, maar door alle tools die ik van haar heb meegekregen, pik ik steeds de draad weer op om vervolgens mijn nieuwe pad verder te gaan. En inmiddels, een paar maanden later, voelt dit nieuwe pad als heel natuurlijk aan. Alsof ik thuis ben gekomen.

Janna’s openheid, warmte en liefdevolle benadering hebben me het vertrouwen gegeven dit proces aan te durven gaan en door te zetten. 

Ik ben je eeuwig dankbaar, lieve Janna, dat ik jouw begeleiding heb mogen ontvangen!”

Ariana Martinez

 __________________________________________________________________________________________________________________________

“Op het moment dat ik stevig in de knoop zat met mezelf kwam Janna op mijn pad. Een hele dag hebben we in alle rust mezelf onder de loep genomen. In de wei bij de paarden gebeurde er heel veel. Het was duidelijk dat de paarden me iets  spiegelden, me advies gaven.

Inmiddels is het al maanden geleden en de paarden komen nog regelmatig in mijn gedachten. Dan zie ik de boodschap die ze aan me doorgaven weer heel helder. Ik mag lekker veel stappen achteruit doen, ontspannen en mijn idealen blijven wel staan ook als ik niet strijd!

Het is bijzonder hoe Janna het gedrag van de paarden kon vertalen naar wat ze mij wilden vertellen. Dank je wel Janna voor je warme, liefdevolle, geduldige begeleiding deze dag. Ik profiteer er van!”

Liefs Ellen


coaching cirkel

“De directe aanleiding om naar Janna te gaan was omdat het mij keer op keer niet lukte om het leven weer te laten stromen. Zowel privé als op mijn werk was de balans volledig zoek. Hierdoor was ik ieder weekend uitgeput. Ik deed wat er van me verwacht werd en ging maar door.

Janna nodigde mij uit in de wei met open armen en een open hart. Ze gaven mij liefdevol, en soms met een noodzakelijke zet, inzicht in wie ik ben en mag zijn. Ze hielpen mij een belangrijke stap te zetten.

Janna is open, eerlijk en oprecht en doet wat ze doet vol overgave. Ondanks weinig ervaring met paarden voelden de paarden om mij heen geen moment eng of spannend. Ik voelde me vertrouwd en met liefde omgeven. De waarheid is met recht hart”.

Liefs Ingrid x


Atty

“Dankjewel lieve Janna voor je bijzondere begeleiding tijdens de Biodanzaweek in Frankrijk.

Ik ben dankbaar voor je liefdevolle begeleiding, je oprechte aandacht en zorgzaamheid tijdens de healingen en de paardensessie. Je hebt het vermogen om haarfijn aan te voelen waar het echt om gaat en de juiste vragen te stellen. Je kon mij de tijd en ruimte geven om mijn eigen antwoorden te vinden – diep in mijzelf.

Dankjewel dat je er was, dankjewel dat je er bent!”

Atty


Brenda klein

“Al enige tijd was het mij duidelijk dat er in mijn leven dingen mogen gaan veranderen. Op zoek naar de zin in mijn leven, naar wat IK nou eigenlijk wil. Ik heb er moeite mee om dat te bepalen. Maar vast blijven zitten in oude patronen en activiteiten helpt niet, zoveel was me al duidelijk. De inspiratiedag van Janna kwam ik tegen op Facebook en het sprak me aan, zij sprak me aan. Ik heb naar mijn intuïtie geluisterd en contact gezocht.

De paardensessie in de ochtend was heel heftig. Heel confronterend. Zonder op alle details in te willen gaan kan ik zeggen dat de paarden, samen met Janna, je een hoop duidelijk kunnen maken over zaken die er spelen in je leven. Het was heel puur, maar vergde zeker ook inspanning van mijn kant. De sessie is diep binnen gekomen.

Wat deze dag me heeft opgeleverd is vooral veel bewustwording op het gebied van mijn manier van denken en de invloed die dat heeft op mijn leven en hoe ik dat kan veranderen.

Ik was enorm welkom, ik voelde me thuis en veilig. Daardoor waren de gesprekken ook meteen diep en doordringend. Het kostte geen moeite om die diepte in te gaan. De paardensessie is bij mij het diepst binnen gekomen en ik kan iedereen aanraden de VIP dag De Waarheid is Hart! met een paardensessie te beginnen”.

Brenda Staphorst


Di

“Tot dusver zet ik elke dag een stapje en spreek ik mijn wensen hardop uit. Wat ik tot nu toe aan mezelf merk is dat ik me écht beter voel, sterker in mijn schoenen sta en heb ook al een kleine overwinning behaald.

Elke dag goed voor mezelf zorgen is waar ik me mee bezig hou en hou de positieve energie tot dusver goed vast. Voor nu heb ik nog voldoende tools om mee te werken maar wellicht dat ik in de toekomst weer eens samen met de paarden een sessie wil doen.

Vond het echt zo bijzonder, de kracht van deze dieren. Geef ze maar een dikke knuffel van mij”.


Rian

“Samen met Janna ging ik naar de paarden toe. Geen idee wat me te wachten stond, geen idee wat ze me zouden laten zien en of ze me iets zouden laten zien. Ik wilde graag “resultaat” en besefte me ook dat dat niet af te dwingen valt.

In eerste instantie was mijn neiging om de paarden te gaan aaien. Dat doe ik altijd met dieren. Janna vroeg me om de paarden nog even niet aan te raken en stelde me gelijk al vragen hierover waardoor ik voor mijzelf inzicht kreeg waarom ik dat eigenlijk doe. Ik wilde heel erg graag dicht bij zijn omdat ik dan zeker weet dat ik er mag zijn. Ik heb bij verschillende paarden gestaan en naar mijn idee gebeurde er eigenlijk niets. Lastig vond ik dat. Janna stelde vragen hierover waardoor ik nog meer zag hoe ik dingen ook in het dagelijks leven doe.

Op een gegeven moment ontdekte ik door middel van de vragen van Janna dat ik “op eigen benen moest gaan staan”, dat ik de toenadering van het paard niet nodig heb om er gewoon te mogen zijn. Toen ben ik als het ware in het gelid gaan staan naast de paarden, in plaats van naar ze toe gericht te blijven. Dat voelde voor mij veel krachtiger en rustiger. Dit gaf mij veel inzicht voor het dagelijks leven. De leidende merrie raakte op dat moment even heel zachtjes mijn zonnevlecht aan met haar neus als bevestiging dat ik vanuit mijn eigen kracht mag leven.

Heel fijn hoe Janna zo betrokken is en tegelijkertijd mij het proces met de paarden laat doen, zonder enig oordeel of afkeuring. 

Janna schept door haar respectvolle, aanwezige, open houding heel veel veiligheid. Ik voelde me volkomen veilig zo bij de paarden. Ik vond het heel bijzonder om met ze te “werken” want ze liegen nooit en zijn een enorme spiegel. Die spiegel vond ik best confronterend maar enorm waardevol.

Heel veel dank aan Janna en de paarden”.

Rian


Annemiek

“Eigenlijk was ik best gelukkig in mijn eigen huisje samen met mijn puberdochter van 16 en zoon van 12. Maar ik merkte dat ik mijzelf de afgelopen periode wel erg had weggecijferd, althans mijn diepste gevoelens. Wat wilde ik eigenlijk? Ik had mij veel gefocust op de buitenwereld, gelukkig wel op de mensen die heel dicht bij mij stonden, maar waar stond ik nou zelf in dit geheel? Het doel dat ik voor ogen had op deze dag was om dichter bij mezelf te komen.

De zon scheen uitbundig toen ik aankwam bij Janna en de paarden. Ik voelde meteen; dit gaat bijzonder worden. Toen ik kennis maakte met Janna gaf ze me gelijk een gevoel van warmte en vertrouwen. Of ik haar al langer kende. De sessie met de paarden overtrof mijn verwachtingen. Zo stonden ze nog gemoedelijk te grazen onafhankelijk van elkaar, en zo ontstond  er, op het moment dat ik contact met Uma maakte, na een paar minuten een bijzondere opstelling die mij meer inzicht gaf in mijn positie op dat moment ten opzichte van bepaalde (belangrijke) personen in mijn leven. Prachtig en intens om te ervaren.

Na deze prachtige inspirerende dag ben ik meer bewust bezig geweest met de wet van de aantrekking. En geloof het of niet, binnen een maand tijd kwamen heel wat van mijn “wensen” uit. Alles waar ik volledig achter stond, en wat ik ook had uitgesproken gebeurde. Op het gebied van mijn carrière, maar ook qua contact met bepaalde belangrijke personen in mijn leven. Dat contact werd hechter. 

Al met al een ervaring die voor iedereen prachtig is om mee te maken!

Liefs, Annemiek 


pauly utopia

“ De directe aanleiding om een coach in de arm te nemen was dat ik niet dat resultaat behaalde met mijn werk dat ik voor ogen had en ik behoefte aan structuur en ondersteuning had. Door de steun, de gerichte zorgzame aandacht en begeleiding en de opdrachten kwam er meer structuur in mijn dagelijkse leven waardoor ik zowel privé als in mijn werk beter ben gaan functioneren.

Het coachen door Janna heb ik als heel prettig ervaren. Naast de Skype-sessies heb ik één paardensessie mogen ervaren. Wat was dat bijzonder. Ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor deze fantastische dag. Wat een prachtig cadeau heb je me hiermee gegeven, ik ben zo dankbaar. Jouw warme en intense aandacht, door jouw ZIJN en WETEN, voelen wat er gebeuren mag.

De ruimte die je geeft om iemand te laten zijn en het geduld waarmee je zonder oordeel luistert. Het vermogen om in te tunen om je in de ander te kunnen verplaatsen in samenwerking met Uma. Het heeft me veel gebracht.”

Veel liefs, Pauly!


paardencoach

“Mijn ontmoeting met de paarden. Wat is mijn kijk en gevoel naar dieren en in het bijzonder naar paarden toe veranderd. Ik ben best bang voor die grote dieren maar met Janna in de buurt voelde ik veel vertrouwen. Haar rust en ruimte en de verbinding met de paarden is prachtig om mee te maken.

Ik ben nog steeds heel erg onder de indruk van de sessie die ik kreeg. Had niet verwacht dat het een zodanige impact zou hebben en dat het zo bijzonder doorwerkte. De sessie heeft zich in de week erna helemaal afgespeeld in de werkelijkheid waardoor ik nog meer inzicht kreeg in wat ik gespiegeld kreeg van de paarden en geduid door Janna.

Wat een prachtige dieren en zo in verbinding met het grote geheel. Ik kan een sessie met Janna zeker aanraden en wil dit zelf graag nog vaker ervaren. Dank je wel Janna en de paarden”.

Lieve groet, José