06 1845 0851 info@jannabakker.com

Over Janna

Friezin van origine (1975). Echter woon ik al jaren met veel plezier in Noord Holland.

Vanuit mijn eigen spirituele bewustwordingsreis die inmiddels zo’n 20 jaar beslaat en mijn niet aflatende interesse in het verbeteren van leef- en werkomstandigheden heb ik in augustus 2014 mijn bedrijf Empowerment by Janna opgericht. Omdat ik eigenlijk altijd al wel mensen aan het coachen was en energetisch werk deed was de stap om er mijn professie van te maken niet zo groot. Eerder vanzelfsprekend. 

Het is in deze dynamische en veranderende tijden voor de meesten best pittig om een eigen route uit te stippelen in het leven, deze vast te houden en niet te laten afleiden.  Zoveel van wat we van huis uit, het geloof of de maatschappij aan opvattingen hebben meegekregen past niet (meer) in het beeld van wie we (willen) zijn. 

Op school hebben we allerlei cognitieve zaken geleerd, maar hoe een vervullend leven te leiden op basis van onze dromen en verlangens, hoe intuïtie en ons weten te gebruiken, daarin hebben we geen onderwijs gekregen. Velen lopen dan ook vroeg of laat onherroepelijk vast in het leven. Ik was daar een van.

Eigen weg

Je eigen weg bewandelen. De dingen doen waar je werkelijk gelukkig van wordt. De meeste mensen hebben geen idee. Doen wat er van ze gevraagd en verwacht wordt en komen niet bij die diepere laag, waar zij zelf aan het roer staan.

Het is mijn grootste drijfveer hier op aarde om die eigen weg te vinden en te bewandelen. Autonoom te zijn. En omdat dit onderwerp zo na aan mijn hart ligt, is dit waar ik ook anderen het liefst en het beste mee help. Ik vind het heerlijk om met mensen op zoek te gaan naar hun autonomie en ze daarin te bekrachtigen, en reik graag de praktische tools aan die ervoor zorgen dat leven vanuit vertrouwen, ontspanning, gemak en plezier geleefd kan worden. 

Met mijn van nature enthousiaste, sensitieve en onderzoekende aard weet ik mensen in beweging te zetten. No nonsense en doelgericht. 

Interesse om kennis te maken?

Bel of mail voor een oriënterend gesprek op: 06 – 184 508 51 / info@jannabakker.com

 

 

 

‘Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten’

 

Tools

Opleiding Leer Teamcoachen - Floor Daver / Samen Ontwikkelen

Opleiding Coaching met behulp van Paarden - Educatief Centrum Keulseweg 

Module Teamcoaching met inzet van Paarden - Educatief Centrum Keulseweg

Opleiding Gezin- en kindercoach  - Andromeda Academy

Training Access Consciousness™ - 3 daagse Body Class

Training Access Consciousness™ - Body Class ‘Toveren met pijn en blessures’ 

Training Access Consciousness™ - Conscious Horse, Conscious Rider 

Training Access Consciousness™ - Energetische Facelift

Training Access Consciousness™ - 4 daagse Foundation Class

Training Access Consciousness™ - Bars™ Practitioner & Facilitator

Cursus New Paradigm MDT 13 D Master healer

Cursus Thèta Healing™

Cursus Quantum Touch™